Grace Amey-Obeng

Fi Wikipedia

Grace Amey-Obeng yɛ Ghana guadzinyi na Forever Clair beauty eguadzi no panyin.

N'abakɔsɛm[sesa mu | sesa ekyirsɛm]

Grace Amey-Obeng na ɔdze Forever Clear edwumakuw no bɔbɔɔ adze na ɔno do nye panyin. Afe 2017 Ɔberɛfɛw bosoom no, ogyinae na wɔpaaw no kaa ɔkandzifo no ho na onyaa Ɔman Sikakorafo dzibew wɔ Ghana edwumakuw, Ghana edwumakuw a ɔnnhyɛ aban ase a hɔn a hɔn ankasa wɔyɛ hɔn edwuma bɛyɛ dɔm 1200 a wofi hɔn ndwuma nketsenketse mu na kɛse mu.

Ɔyɛ guadzinyi yi, Amey-Obeng si do dua dɛ obehia dɛ "corporate philanthropy... dɛ ɔbɔbɔ mbɔdzen, nhyehyɛɛ pa na kwanpa a wɔbɛfa do ma nsa aka mboa a noho hia wɔ bea a ɔsɛ dɛ wɔboa". Afe 2017 mu no, ɔsoom dɛ guamutsenanyi dze maa Universal Merchant Bank Foundation a wosii dɛ ɔdze mboa bɛsan aberɛ ɔman Ghana.

Afe 2017 na bosoom Esusuowaketseaba mu mu no, wɔhyɛɛ no enyimnyam wɔ abasɛm a otsia ebien no wɔ Ghana Mbaa enyimnyamhyɛ afe wɔ "Excellence in Business" nkyekyɛmu no mu.

Amey-Obeng yɛ guamutsenanyi dze ma Ghana Cosmetology na Wellness Federation, guadzikuw a wɔnye Ghana Ministry of Trade na Industry na Ministry of Tourism, Culture na Creative Arts, bɔɔ mu tsewee dɛ ɔbɔboa ekuwekuw wɔ cosmetology na wellness guadzikuw no mu "dɛ ɔbɔbɔ banodzifo hɔn apɔwmudzen ho ban".

Nhwɛdo[sesa mu | sesa ekyirsɛm]

  1. ^
  2. ^
  3. ^
  4. ^
  5. ^
  6. ^
  7. ^
  8. ^